mandag, mai 28, 2018
   
Text Size
kunst_2 photo1 photo2 photo3 photo4 photo5 photo6 photo7 photo8 photo9 photo10 photo11 photo12 photo13 photo14 photo15 photo16

Velkommen til Mørkvedhallens hjemmeside

Velkommen til Mørkvedhallen sine hjemmesider.  Her får du informasjon om våre aktiviteter, nyheter om bane og haller.  Du kan også leie haller, klatrevegg og kunstgressbane ved å sende en henvendelse via mail, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller telefonnummer 755 51640/95706103.  Gå inn på utleiesiden, her står også våre priser oppført.

Mørkvedhallen ligger  9 kilometer fra Bodø sentrum og er det naturlige midtpunkt i Mørkvedlia Idrettspark.
Mørkvedhallen skal dekke behovet for treningstider i hall for området Hunstad, Mørkved, Bertnes og Støver på kveldstid og helger, samt for videregående skole og Nord universitetet på dagtid. Mørkvedhallen SA eier og driver i dag to fullskala flerbrukshaller, administrasjonsbygg, undervisning med testfasiliteter for studentene (220 personer) ved Nord universitetet, helårig kunstgressbane med tribuneanlegg, vi har en god klatrevegg, 9 m overheng 2,5 m. Kantinedrift   daglig, kl. 11.00 - kl. 13.00, utleie av kantine til selskaper, barnedåp, bursdag konfirmasjon etc. 

16. august 2017, åpnet Bodø sin første rene turnhall, den eies og drives av Mørkvedhallen SA, og er fullt belagt til glede for skoler og univesitet på dagtid og turnklubber på ettermiddag, kveld og helger.

Det er to store leietakere på dagtid i våre to haller. Det er Bodin videre gående skole, med sine elever for idrett og gym, som er bruker av hall 1. 

 

Kart til Mørkvedhallen m/veibeskrivelse

Søk

Kunstgress kameraTrykk på bilde for å se livekamera

Tapt og funnet

Har du glemt igjen klær i hallene eller kunstgressbanen?
Kontakt våre medarbeidere for å se om noe av det vi har er ditt.
Ring 92621212, eller 45255754 for nærmere informasjon, eller send mail til andre@morkvedhallen.no

Mørkvedhallen SA

 

 

Mørkvedhallen SA har som formål å bygge og drive idrettsanlegg i Mørkvedlia idrettspark til beste for bydelen og selskapets eiere.  Selskapets eiere er Innstrandens idrettslag, Hunstad fotballklubb, Bodø & omegn idrettsforening, Studentinord og Bodø kommune. Overskuddet fra selskapets forretningsdrift tilbakeføres driften.
Selskapet eier og driver i dag to idrettshaller, kunstgressbane samt undervisnings- og administrasjonsfasiliteter og har under bygging/prosjektering basis-/turnhall og klatrehall.
M
ørkvedhallen SA har 5 ansatte.